У нашым спецпраекце, выпускі якога будзем выкладаць усе чатыры дні, якія засталіся да Божага Нараджэння, нашыя слухачы дзеляцца сваімі рэцэптамі на Вігілійны стол.

Як гатуюцца бульбяныя кубачкі з грыбамі, кісель з журавінаў і фаршыраваны шчупак у Глыбокім? А аўсяны кісель, боршч з пампушкамі і сушкі з макам у Лучаі? А якія 12 страваў гатуюць у Лагішыне? Таксама ў гэтым выпуску пра аладачкі з макам з вёскі Паланэчка.

 

© 2016 «Радыё РМ» / E-mail: radiomariaby@gmail.com / Тэл.: +375 (29) 306-22-65 / РБ, г. Мінск, ул. Даўмана 13Б
МiнГарВыканКам / УНП 192658625 / Прыватная інфармацыйная ўстанова «Радыё РМ» 02.06.2016 ®
Працоўныя гадзіны: 8.00 - 22.00